Projekt: „Ojačaj svoj radni potencijal“

Projekt je u potpunosti financiran iz sredstava
Europske unije Europski socijalni fond
www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr

×

Poruka

Failed loading XML...

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, posjetio je Općinu Privlaka i održao radni sastanak s načelnikom Općine Privlaka Darkom Galićem i njegovim suradnicima.

Na sastanku je načelnik Galić upoznati župana s dosadašnjim aktivnostima u Općini Privlaka, ali i s gospodarskom situacijom na području općine, kao i s planiranim aktivnostima u naredno razdoblje.

Župan Božo Galić izrazio je zadovoljstvo realizacijom niza projekata i aktivnosti u ovoj općini, ističući dobru suradnju Županije i općine u kojoj je kvaliteta rada na vrlo visokoj razini.

Uz župana Galića i njegovu suradnicu: pročelnicu Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i regionalni razvoj Gabrijelu Žalac, sastanku su nazočili direktor Vodoprivrede Vinkovaca d.d. Željko Šarčević, direktorica Plinare Istočne Slavonije Marija Ratkić, direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. Vinkovci Dražen Milinković, voditelj VGI „Biđ Bosut“ u sastavu VGO za područje sliva Save, Hrvatske vode, Vinkovci Josip Kuterovac.

Nakon sastanka, izaslanstvo, u pratnji domaćina, obišlo je radove na postavljanju kanalizacije u ulicama Čolićeva i I.L.Ribara u Privlaci, radove na izgradnji nerazvrstanih cesta u ulicama Frankopanska, A.Starčevića, Kolodvorska i I. Domca u Privlaci, radove na renoviranju stare crkve sv Martina biskupa u Privlaci.

Izvor: www.vinkovci.com.hr

SRP Općine Privlaka

SRP Općine Privlaka

Prostorni plan uređenja

Prostorni plan uređenja

Karta Općine Privlaka

Karta Općine Privlaka

Proračun

Savjetovanja s jvanošću

Proračun