Projekt: „Ojačaj svoj radni potencijal“

Projekt je u potpunosti financiran iz sredstava
Europske unije Europski socijalni fond
www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr

×

Poruka

Failed loading XML...

 

U utorak su u prisutnosti Župana Bože Galića i Steve Culeja, Dražen Milinković i načelnik Darko Galić potpisali Ugovor o rekonstrukciji vodovodne mreže u općini Privlaka.

Cilj ove rekonstrukcije je osiguranje vodovodne mreže radi priključenja na regionalni vodovodni sustav, a rekonstrukcijom su obuhvaćene glavne ulice i 400 priključaka.

Načelnik Darko Galić se posebno zahvalio direktoru Draženu Milinkoviću te djelatnicima Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. te Hrvatskim vodama koji su se zauzeli kako bi riješili  problem sa vodoopskrbom u općini Privlaka.

„Ovaj projekt je samo jedan u nizu koji smo kandidirali i koji je prošao prema europskim fondovima, a to je dobar put pomoću kojeg možemo dosta učiniti na podizanju kvalitete vodoopskrbe u Vukovarsko-srijemskoj županiji.“ Rekao je Dražen Milinkovi te dodao:

 

Župan Božo Galić je čestitao Općini Privlaka i Vinkovačkom vodovodu i kanalizaciji na potpisivanju ovog ugovora. Naglasio je dobru suradnju između Općine Privlaka, Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije te Hrvatskih voda te da se takvom suradnjom dobivamo aplikaciju velikog broja projekata u vodoopskrbi, odvodnji i navodnjavanju u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

{gallery}vijesti/2016/08/u-privlaci-potpisan-ugovor-vrijedan-5-miliona-kuna{/gallery}

SRP Općine Privlaka

SRP Općine Privlaka

Prostorni plan uređenja

Prostorni plan uređenja

Karta Općine Privlaka

Karta Općine Privlaka

Proračun

Savjetovanja s jvanošću

Proračun