Projekt: „Ojačaj svoj radni potencijal“

Projekt je u potpunosti financiran iz sredstava
Europske unije Europski socijalni fond
www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr

×

Poruka

Failed loading XML...

Općinski načelnik Općine Privlaka, dana 18. lipnja 2020. godine, popisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava vrijedan 1.375.250,00 kuna za Program Zaželi-faza II te će se na taj način omogućiti nastavak pružanja pomoći najranjivijim skupinama u društvu, odnosno osobama starije životne dobi.

Riječ je projektu koji omogućuje ponovno zapošljavanje 15 žena s područja Općine Privlaka, radi unaprjeđivanja njihovog  radnog potencijala, tijekom 12 mjeseci.

Zaposlene žene pružit će podršku i pomoć u kući za 90 osoba starije životne dobi kao krajnjih korisnika.

Ciljanoj skupini nezaposlenih žena omogućit će se i dodatno obrazovanje, odnosno osposobljavanje kako bi se unaprijedile njihove socijalne vještine i znanja, što će rezultirati poboljšanjem kvalitete života i smanjenjem socijalne isključenosti.

Kroz projekt bit će zaposlena i voditeljica projekta na 18 mjeseci.

Projektom će se osnažiti i unaprijediti radni potencijal žena pripadnica ranjivih skupina u Općini Privlaka te povećati socijalna uključenost i kvaliteta života krajnjih korisnika, pripadnika ranjivih skupina, što će u konačnici po završetku projekta utjecati i na njihov ostanak u zajednici i prevenciju njihove prerane institucionalizacije.

SRP Općine Privlaka

SRP Općine Privlaka

Prostorni plan uređenja

Prostorni plan uređenja

Karta Općine Privlaka

Karta Općine Privlaka

Proračun

Savjetovanja s jvanošću

Proračun