Projekt: „Ojačaj svoj radni potencijal“

Projekt je u potpunosti financiran iz sredstava
Europske unije Europski socijalni fond
www.strukturnifondovi.hr
www.esf.hr

×

Poruka

Failed loading XML...

Kratak opis projekta: Projekt je prijavljen na Program održivog razvoja lokalne zajednice za 2020. godinu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, čiji je cilj pridonijeti održivom razvoju lokalne zajednice u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture te gospodarskoj, socijalnoj i demografskoj revitalizaciji potpomognutih područja radi uravnoteženog regionalnog razvoja svih krajeva Republike Hrvatske.

Općina Privlaka je sklopila Ugovor o sufinanciranju Projekta prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice do najvišeg ukupnog iznosa od 250.000,00 kuna te su navedena sredstva za provedbu osigurana u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2020. godinu i projekcijama za 2021. godinu i 2022. godinu, a ostatak sredstava do ukupnog iznosa Projekta osigurala je Općina u Proračunu Općine Privlaka za 2020. godinu i projekcijama za 2021. godinu i 2022. godinu.

Ciljevi: Provedbom ovog Projekta izgradit će se novi dio nerazvrstane ceste u Školskoj ulici kako bi se povezala dva dijela naselja te će se time osigurati bolja i učinkovitija povezanost dijelova Općine Privlaka, lakši pristup sadržajima unutar naselja, rasterećenje prometa sa županijske ceste na nerazvrstanu cestu prilikom povećane gustoće prometa i lakša dostupnost Osnovne škole učenicima.

Rezultati projekta: Izgradit će se potpuno novi dio asfaltirane nerazvrstane ceste u Školskoj ulici dužine 450 m’, koji će povezivati dva dijela naselja te će 70 % stanovništva imati izravnu korist od Projekta.

SRP Općine Privlaka

SRP Općine Privlaka

Prostorni plan uređenja

Prostorni plan uređenja

Karta Općine Privlaka

Karta Općine Privlaka

Proračun

Savjetovanja s jvanošću

Proračun